jonkun toisen.

Runoilija BlackDream

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2008
Viimeksi paikalla: 4.4.2021 7:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.9.1995

kiitän ja kumarran arvostelijoille :)
 
kerroin sulle että mulla on toinen,
hän on ollut siinä jo pitkään.
tai oikeastaan, 
sinä olet se toinen.

en ole ollut täysin rehellinen,
etsiessäni katsettasi,
odottaessani kosketustasi,
saadessani sinut hymyilemään.

ajatuksissani tunnuit niin hyvältä.

mutta mitäänhän ei edes tapahtunut,
se oli vain sanoja huulillamme,
vihjeitä rivien välissä.

unohdin kai vain mainita,
että olen jo jonkun toisen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, täytyy kertoa totuus heti, niin ei turhaan kaduta myöhemmin <3
tätä voi sattua
- unohduksia
ja kun tunteet jyllää
ne vie miten lystää

runosi on oikein hyvä
 

Käyttäjän kaikki runot