nimenä mun viesteissä.

Runoilija BlackDream

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2008
Viimeksi paikalla: 4.4.2021 7:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.9.1995

kiitän ja kumarran arvostelijoille :)
 
mä sanon ettei mua kiinnosta,
oot mulle vain hymy jota hain.
silti jään aina odottamaan,
käännytkö vielä katsomaan mua?

ei sillä oikeastaan ole merkitystä,
oot vain katse mun niskassa.
silti jään miettimään,
tulisitko mun viereen pyytämättä?
 
en mä tahtoisi välittää,
et oo edes nimenä mun viesteissä.
etkä koskaan olisikaan,
en koskaan voisi olla täällä sun.
 
  1. tuskin sä edes tahtoisit.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ensin luettuani tämä vaikuttaa hirmuisen selkeältä, mutta ehkäpä tämä ei olekaan tai niin ainakin ajattelen, kun luin usaemmin.
Koskettavaa kerrontaa, elämme viestinnän "kulta-aikaa" <3 
 

Käyttäjän kaikki runot