sinun mieliksesi.

Runoilija BlackDream

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2008
Viimeksi paikalla: 4.4.2021 7:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.9.1995

kiitän ja kumarran arvostelijoille :)
 
mä viihdyn sun seurassa,
nautin sun lähellä,
kun sä hipsutat,
paijaat,
silität,
halaat.

värähtelen meidän pienistä hetkistä,
nopeista suudelmista,
hennoista kosketuksista.

mutten kaipaa yhtään enempää.

tahtoisin haluta sua,
mutta en enää osaa.

siinäkö on tulevaisuuteni,
kerran kuussa,
lauantaina saunan jälkeen,
pimeässä peiton alla,

vain sinun mieliksesi?

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Raadollinenkin kuvaus tunteen muuttumisesta, elämän tai itsetutkiskelun kautta tapahtuneesta. Pidän tämän kaunistelemattomasta pohdinnasta. 
Nyt ei varmaankaan kannata enää tapailla, näinä aikoina <3 
 

Käyttäjän kaikki runot