miksi rakastat mua.

Runoilija BlackDream

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2008
Viimeksi paikalla: 4.4.2021 7:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.9.1995

kiitän ja kumarran arvostelijoille :)
 
ota musta kiinni,
tiukemmin,
suutele mun kaulaa,
niin kuin ennenkin.

kuulin että rakkaus ei muutu,
se vain muuttaa muotoaan.
mutta silti sinä muutuit,
etkä tulekaan enää lähelle.

tule muhun kiinni,
tiiviimmin,
painaudu mua vasten,
jotta tunnen sut.

tiedän että oot väsynyt,
on ollut vähän kaikenlaista.

sä et osaa enää edes kertoa,
miksi rakastat mua.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin, tilanteet varmasti muuttuvat, kaikilla ja aivan kaikkialla <3 
Tästä välittyy tunne kaiken muuttumisesta. Mietin ihmisen mahdollisuutta muuntautua toisen tunnetiloihin tai toisenlaiseen tilanteeseen.
 

Käyttäjän kaikki runot