hyvää äitienpäivää.

Runoilija BlackDream

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2008
Viimeksi paikalla: 4.4.2021 7:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.9.1995

kiitän ja kumarran arvostelijoille :)
 
selaan loputtomasti runoja,
muiden ihmisten onnellisia muistoja.
mietin mitä kirjoittaisin,
niin ettei se kuulostaisi valheelta.

tuijotan tyhjää korttia,
yläreunassa päivämäärä.
en osaa kirjoittaa,
mitään mikä olisi totta.

kiitollinen, rakastettu,
tuettu, ymmärretty.

satutettu, rikottu,
poljettu aina uudestaan maahan.


"hyvää äitienpäivää! toivottaa: minä"
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää Äitienpäivää, elämä on ihanaa, toivottavasti kaikilla muillakin <3 
 

Käyttäjän kaikki runot