kirjoitan sinut.

Runoilija BlackDream

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2008
Viimeksi paikalla: 4.4.2021 7:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.9.1995

kiitän ja kumarran arvostelijoille :)
 
emme ole puhuneet vuosiin,
enkä enää ajattele sinua,
ainakaan päivittäin.
mietin vain, olenko koskaan ajatuksissasi?

olenko vain yksi tykkäys niiden satojen muiden joukossa?
värähtääkö sisälläsi, kun näet nimeni ruudullasi?
vai olinko sinulle vain suudelma muiden joukossa?

olen ihan onnellinen nyt.

silti toisinaan risteät ajatuksiini.
ja minun täytyy kirjoittaa sinut ulos niistä.

emme ole tavanneet vuosiin, 
enkä muista enää tuoksuasi,
ainakaan kovin vahvasti.
muistatko miltä tunnuin lähelläsi?

olisitko edes halunnut sitä kaikkea, minun kanssani?
olisimmeko olleet onnellisia ja jakaisimme yhä maailmamme?
oletkohan lukenut kirjoituksiani sinusta, tunnistaisitko itsesi?

olen oikeasti onnellinen nyt.

silti toisinaan olet ajatuksissani.
ja mietin, mitä jos?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana! Paljon tärkeitä kysymyksiä joita mäkin itselle esitän. Tosi hyvä! :*)
Ehkä olen, ehkä en...
-nimenä näytössä
 

Käyttäjän kaikki runot