Anna armosi

Runoilija Kuunsyöjä

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuolemanvakava humoristi. Motto: On miljoona tapaa ja tekoa, mutta elementtejä vain yksi; elämä. Ps. Tsekkaa mun tekemää musaa jos haluat, nimimerkillä "Daddyhoo" a la mikseri.
 

Anna armosi

Pyhä on maa ja yhä se mua huvittaa, siis sen syntymä ja sen herra. Siin voip nährä joskus neitsyttaivaan kohonneen, mut ei jos puhheessa on tuo mieli pahhuuven. Tai oikeasti oikean elämän hulluuven.

Siks mie pyyränki, anna meille armosi lailla.

Jyrkän mäen alla, vaanii miestä kylymä halla. Hän hakkaa kunnes kylymä kuolee ja samasta puusta naisesa vuolee. Luojan risti on uudeksi muuttunut, liekiks on se haihtunut. Näin jälleen on rauha pois vaihtunut.

Siks mie pyyränki, anna meille armosi lailla.

On tällä maalla vain yksi taivas, vain yksi laulun luritus elämästä. On jopa pian paha pois perääntymässä. Siis mene sinne rakkaittesi luokse. Älä tahro vaan juokse. Älä käänny vaan puske.

Anna armosi,
näytä hyvä puolesi.
Anna armosi, elän täällä vuoksesi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot