Energia

Runoilija Kuunsyöjä

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuolemanvakava humoristi. Motto: On miljoona tapaa ja tekoa, mutta elementtejä vain yksi; elämä. Ps. Tsekkaa mun tekemää musaa jos haluat, nimimerkillä "Daddyhoo" a la mikseri.
 

Energia

Veretty on vuoksesi taakka perääsi. Ketä enää koskaan etsisi. Menty on taakse tarinassa, sil kyyhkyt on yhä sodassa.

Kaikki oli jo sanoitettu, vuoksesi likaiseksi laulettu. Vielä viikko samassa tuvassa.
Horroksestako täällä herää, uinuuko enää iltaisin ketään. Taas sama voimakone siirto uhassa, meit on pilkkanansa jo tarpeeks piretty.

Kaksi kovaa vasten korvaa, kuka asentoon enää tohveleitaan ohjaa. Työntöaura jokien suoralla yhä toimii sillä aikaa. Meistä rangaistuist on otsikkot muualle laadittu ja sittemmin myös unhoon unohrettu.

Tirskuva töyräs kotitontin paikalla. Kuin kuuhullut tartunnassa, joku vika muka kankaassa harmaassa. Helmi vai kuu, älä enää sorrettua sorra. Hanhi vai pyy, älä
veny, mutta pysy, mutta missä on siihen syy.

Tukkijoen tarinassa rumakin on laitettu rottakokeeseen. Tutkitaan näin tauti ja luonne. Annetaan tyhjä lasi ja tyhjä huone. Huuto kuuluu maksakaa mulle, mutta minä huuran tuokaa meille tunne.

Reikä leivässäkö miehuuttamme ravitsee. Kyllä ja iso, paha torni tuomitsee. Muttei meistä kukaan sitä edes syö. Kävely virtana kulkee, mutta kuka hullu päivinä viimeisinä enää juoksee. Rauvetkoon ahneus. Riittäköön katse.

Tunnusteot on tehty ja viiva läpi kirjan vedetty. Kuljettu läpi tähtien toisia kadehtien.
Syljetty piruille salamaa, palvottu uutta kuun kimaraa. On uskon tuska, ollut ainoa
rakkauden ruoska.

Viimeinkin venehinen on vuoltu. Syitä etsitty ja niihin melkein kuoltu.
On oltu tarvittu ja tervehditty. Peittoonsa itkut painettu. En pois vaihda.
En syitä enää kaihda. Parempaa miestä on aina tarvittu.

Kuntokartoitus takaisin sukkulaan. Sisällä avaruudessa kuohuu ainiaan.
Sillä koodinmurtajat ei kestä aalloissa, eikä pysy radallaan.

Energia sitä tänne vaaditaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

jatka runoiluu..

pieni vinkki, lyhyemmät lauseet,
tää o lyhyt lause, helppo
lukuinen

 

Käyttäjän kaikki runot