Toinen Aurinko

Runoilija Kuunsyöjä

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuolemanvakava humoristi. Motto: On miljoona tapaa ja tekoa, mutta elementtejä vain yksi; elämä. Ps. Tsekkaa mun tekemää musaa jos haluat, nimimerkillä "Daddyhoo" a la mikseri.
 

TOINEN AURINKO

Tarvitaan toinen aurinko.
Toinen edestä ohjaa, toinen selkäsi kohtaa.

Tarvitaan toinen aurinko.
Toinen silmiisi paistaa, toinen varjosi poistaa.

Olet nähnyt silmät sokeiden, kuullut askeleet rampojen.
Toiseen aurinkoon, toiseen valoon, luota enkelten valkeaan taloon.
Se riittää siitä lähtien, kun taivut viimeiseen tahtoon.

Tarvitaan toinen aurinko.
Toinen sielusi lävitse virtaa, toinen rakentaa sille toiselle siltaa.

Tarvitaan toinen aurinko.
Toinen nostaa maasta ilmaan, toinen suunnan sulle kuiskaa hiljaa.

Kuinka saatoit surra läpi vuosien.
Kuinka tanssit tanssia pirujen.
Kuinka kadotit rajat hiekkarantojen.
Kuinka kasvoit valheisiin hukkuen.

Sano sinäkin siis “tahdon”, kun löydät toisen auringon.
Toiseen aurinkoon, toiseen valoon, jätä jo väärä polkusi historian varjoon.

Selite: 
Uskontunnustus/Rukous-Aiheinen runonpätkä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan koskettavan ihana ! Ilmeisesti olet löytänyt tiesi valoon..niin minäkin ja sillä tiellä on hyvä kulkea syntymäpäivästä toiseen..hyvää synttäriä :)

 

Käyttäjän kaikki runot