Iäti

Runoilija Kuunsyöjä

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuolemanvakava humoristi. Motto: On miljoona tapaa ja tekoa, mutta elementtejä vain yksi; elämä. Ps. Tsekkaa mun tekemää musaa jos haluat, nimimerkillä "Daddyhoo" a la mikseri.
 

IÄTI

Älä huuda Jumalan nimeä, vaan sano se ääneen.

Mikä on ollut kuolleena jo iäti? Jumalako vai Jumalan Poika.
Mutta miten kuolema voi olla iäti, jos elämä on syntynyt jo iäti?
Syntyikö elämä kuolemasta vai kuolema elämästä?

Miksi ihminen on iäti kysynyt samat kysymykset, kun ei käsittäisi vastauksia, joita riittäisi hänelle iäti.

Ihminen on iäti Jumalassa ja hänen huoneessansa, eikö sen pitäisi riittää sinulle “EDES” iäti?

Selite: 
Lyhyt ajatelma uskosta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot