Rohkeus

Runoilija Kuunsyöjä

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuolemanvakava humoristi. Motto: On miljoona tapaa ja tekoa, mutta elementtejä vain yksi; elämä. Ps. Tsekkaa mun tekemää musaa jos haluat, nimimerkillä "Daddyhoo" a la mikseri.
 

ROHKEUS

NI ON SELKÄRANGASTAAN MIES TUNNETTAVI, KUN ON NAIKKONEN LANTIOSTAAN ELÄMÄN ANTAVI.
ROHKEUT ON AIN OLLUT RIKKUMATO RAUHA JA VALTIJANSA SAUVA.
ROHKEUT ON AIN OLLUT ANTELIAS ARMO JA MITTAAMATO KAUHA.
ROHKEUT ON AIN OLLUT SANA SUORAKS SANOTTU JA TOTUUTEE KAHALITTU.
ROHKEUS ON TURHIA PELÄSTYTTÄNY JA TURHIA OLLU TUOMITTUNNA, SILLÄ VAPAURESSAAN SANA ON SUUS JO KERRAN KÄYTETTY.SE ON ROHKEUVESSAAN ITTEESÄ VAAN NÄYTELLY.
EI NIIN HAPAN OLE MAA, JOTTEI TARTTEIS RAKKAUVESTA RAKASTAA.JOTTEI TARTTEIS ANTAA OSAA OMISTAAN, VAIK NÄLKÄKURKI MAHAST SAATTAIS KURKISTAA.
MI PIENEMPIÄ PUOLUSTAA, SITÄ SUUREMPI ON RUHOSTAAN JA SYRÄMMEN USKOSTAAN.SITÄ ROHKEUTTA HARVOIN SAA, SITÄ NÄHKÖÖN TÄMÄ SUOMENMAA.
KEN KAIKEN PILOIL MAARITTAA, KEHITYSKULKUA LIIKAA TURRUTTAA, SE OLKOO ITSE PÄÄTTÄVÄ OMAST TUOLISTAA, MUTTEI ASTUA PARANE PÄÄLLE TOISTEN; VARPAILLAAN.MI HYVÄKSI ON NÄHTY SE ON AIKAANSA SOPIVAKS VAAN KÄYNY.MIL ROHKEUT ON MUUTTAA UUDEKSI VANHA, SIL ROHKEUT ON SANOA JOS HUONONA ON SOPIMUKSET VARMAT.ROHKEUS PELÄTKÖÖ VAAN ITTEESÄ, KUN SELKÄRANKAAS ON SEURAAVA KERRA HIIPIVÄ, NI KOVA ON TAHTO TÄMÄ YHTEINEN RIIPIVÄ, SUN SYRÄMMESSÄS ASUU TÄMÄ ROHKEUDEN KIPINÄ, OTA SE, ÄLÄ LIVISTÄ.

Selite: 
Pahoittelen fontia.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot