nuoret..

Runoilija sinimini

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 29.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jag e ingen ängel, men en tjej me egna tankar och djupa känslor!! if you listen carefully, you might hear somethig...
 

Me ystävyystytään vaikka siltä ei näytä.
Me ystävyystytään jos on halukkaita.

Me itketään ja nauretaan yhdessä.
Me kelataan murheitamme kaksin.

Me ollaan erillaisia mutta silti meitä sitoo samanlaisia
piirteitä.
Me nuoret osataan välittää ja tukea,
mutta löytyy meistäkin kylmä ja vastauksia etsivä puoli.

Me puhutaan suoraan, tai ollaan hiljaa.
Me ollaan halukkaita mutta liikaa vaadittua tyyppiä.

Meidän kanssa ei kannata pelleillä.
Me sanotaan sanottavamme ja silloin on leikki kaukana.

Me myönnetään tai kielletään.
Me tehdään tai jätetään tekemättömäksi.

Me ollaan vaan ME...

Selite: 
kirjoitettu 11.6.06 murrosiän paikkeilla:)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot