miltä se tuntuukaan

Runoilija sinimini

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 29.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jag e ingen ängel, men en tjej me egna tankar och djupa känslor!! if you listen carefully, you might hear somethig...
 

Kun joku jättää se
tuntuu sydämmessä.

Kun joku sortuu
se tuntuu pahalta.

Kun joku pettää
se jättää jälkeensä.

Kun joku menehtyy
ikävöit ikuisesti.

Kuin itket menettäessä rakkaasi
olet tuntenut aidon rakkauden.

Kun menetät kaiken mitä sulla on ollut
alat arvostaa sitä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Usein huomaa liian myöhään mikä oli arvokasta...viisas, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot