längtan

Runoilija sinimini

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 29.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jag e ingen ängel, men en tjej me egna tankar och djupa känslor!! if you listen carefully, you might hear somethig...
 

Till de förfutna.
innan du kom me i bilden.
innan ni sökte mig från min familj,
innan min mamma släpte min hand
innan jag såg min pappa första gången släppa en tår.
Och allt detta för att kärleken innom våran familj skulle bli bättre

Selite: 
9.7.2008 kirjoitettu (oms.perheelleni<3)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot