sitä ainiaata tuskaa ja ymmärrystä..

Runoilija sinimini

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 29.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jag e ingen ängel, men en tjej me egna tankar och djupa känslor!! if you listen carefully, you might hear somethig...
 

näin silmilläni
kuuntelin sydäntäni,
tein valintani
edelleen pysyn valitsemallani tiellä.
katse kohti tulevaisuutta.

sinä,
päihteiden takana et enää nähnyt mitään
et huomannut sydämmesi sirpaleita,
rikkoutuneiden lasien joukosta.
teit valintasi,
jätit tyttäresi.

ensimmäinen kerta,
odotin peloissani, tietämättä sinun jättäneen minua ikuisesti.

toinen kerta,
huusin ikävästä,surusta ja vihasta,
mutta odotin sinua vielä.

kolmannen kerran,
sait minut pettymään,
niin että kadotin itseni,
silti sinua vain odotin.

neljännen kerran,
lakkasin itkemästä,
mutta huusin vihasta,pettymyksestä,ainiaasta epätoivosta.
jätin niin paljon sanomatta perheelleni,
vain koska sinua odotin.

viides kerta,
sinut tapasin,
et edes silloin,
minun nähdeni voinut olla piikittämättä itseäsi,
silloinkin sinua olisi pitänyt lohduttaa.
sinä hetkenä lakkasin odottamasta sinua.

avasin silmäni,katselin sinua hetken, käännyin poispäin.
kävelin vain, annoin kyyneleitteni virrata,annoin sydämmeni huutaa,
sen kerran annoin vastaantulijoiden nähdä että minuun sattui, kaikki haavat aukesivat.
enkä tiennyt mitä tehdä, tunnetiloja oli liian monta.

halusin paikata sitä tyhjää tilaa,
mitä minun sisälleni jätit.

pysähdyin,suljin silmäni,kuuntelin sydäntäni.
silloin ymmärsin että sitä tyhjää tilaa ei ole monen vuoteen ollut tyhjillään,
sen on paikanneet perheeni,vanhempia ketä kutsua äidiksi ja isäksi.
en vain uskaltanut päästää heitä elämääni,sydämmeeni,
pelkäsin minun saavan kokea suurempaa tuskaa mitä sinä annoit minun tuntea.

rakastan perhettäni aina ja ikuisesti,tiedän heidän olevan aina lähelläni.
en tiedä tuletko ikinä järkiisi mutta minut olet karkoittanut pysyvästi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot