Maalissana

Runoilija Antsui Sarumi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vuonna -90 syntynyt eteläpohjalainen lähihoitaja, jolle kirjoittaminen ja ajatusten vuodattaminen sanoiksi on tärkeä asioiden käsittelykeino.
 

Kylmien kuiden jälkeen
saapuu lumensurma

Sokaisee näyn lauluna
kaikkoaa kuningatar

Puiden valkeat kaavut
jälleen langaksi

Elävän muistot valossa
rauha hetkellä

Väreilevä maailman kansi
äärettömät pisarat

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on tyylillisesti sellainen runo joista pidän ihan hirveästi.

 

Käyttäjän kaikki runot