Askeleita

Runoilija Antsui Sarumi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vuonna -90 syntynyt eteläpohjalainen lähihoitaja, jolle kirjoittaminen ja ajatusten vuodattaminen sanoiksi on tärkeä asioiden käsittelykeino.
 

Muistamattomuuden huutoja.
Askeleita valkealla käytävällä.

Painostavia kipujen kiroja.
Askeleita valkealla käytävällä.

Tippuu pelastuksen tippoja.
Askeleita valkealla käytävällä.

Kyyneleitä, hiljaisia sanoja.
Askeleita valkealla käytävällä.

Askeleita askeleiden jälkeen.
Askeleita mielen hoitavan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot