Tunteva valkoinen

Runoilija Antsui Sarumi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vuonna -90 syntynyt eteläpohjalainen lähihoitaja, jolle kirjoittaminen ja ajatusten vuodattaminen sanoiksi on tärkeä asioiden käsittelykeino.
 

Valkea puku, auttajan haarniska
tunnen sen keveyden vartalollani
joka on odotuksesta turta.

Ensimmäinen kerta, arvon Alzheimer.

Kulunut nahka, ikääntynyt ruumis
ennakoimaton haju, valtaava katku

Inhoako?

Ei.

Näen katseen, koen ihmisen.
Ihmisen joka oli.

Ja on.

Tunne ei ole suru, nyrpeys, kylmä.

Päättäväisyyden sula tarttuu kosketuksesta
syöksyy sisälleni, uhkuu sanoistani

Tihkuu katseestani
pulputen takaisin.

Selite: 
Lähihoitajuutta opiskellessa tulee vastaan erillaisia asioita, tämä on niistä yksi.
Kategoria: 
 

Kommentit

nähdä koko ihminen vaikean sairauden takana. olet oikealla alalla. kiitos runosta - antaa toivoa...

 

Käyttäjän kaikki runot