Yhden kappaleen ilta

Runoilija Antsui Sarumi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vuonna -90 syntynyt eteläpohjalainen lähihoitaja, jolle kirjoittaminen ja ajatusten vuodattaminen sanoiksi on tärkeä asioiden käsittelykeino.
 

Näin yöllä musiikin maailmassa
tulee ajateltua elämää kummallista:
katuja tyhjiä valaisee kalman liekit
sota ne rauhaan pyytämättä sytyttää
erin uskovaa lyödään oman vuoksi
köyhempää varakaampi puristaa
ansaitsevaa hirteen vähempi vie
lasta sisältä huonovointista huomioimme
kylmästi ymmärtämättä miksi..
Vaihdan kappaletta, ratkaisua en näe
siellä se kuitenkin on, syvällä soinnuissa
ihmisen luomassa..

Selite: 
Jo vuoden pari tämä on ollut pölyttymässä jossain, ken tietää miksi..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot