Menneen äärellä

Runoilija Antsui Sarumi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vuonna -90 syntynyt eteläpohjalainen lähihoitaja, jolle kirjoittaminen ja ajatusten vuodattaminen sanoiksi on tärkeä asioiden käsittelykeino.
 

Viimeinen huokaus kärsimyksen päätteeksi.
Se on kumeuden hetki, hiljaisuuden kupla.

Hiljaisuuteen saapuu hoitaja työhönsä.
Nyt kääritään mennyt kuolonkotiloon.

Vieras maailma.

Elämää ei ole, on harmaus värien taustana.

Lähtenyt kuoritaan viimeisestä haarniskastaan.
Alaston ruumis huokuu kunnioitusta.
Ei ole hyvää. Ei ole pahaa.

Kaikki on silmin ohi.
Välillä kuuluu ääniä, kivun kaikuja.
Jotain tulee ulos, paljon jää sisään.

Viimeinen puhdistus maallisuuden jätteistä.
Rigor mortis, siteitä tueksi.

Ylpeä viimeisen kerran, maailmassa.

Hän on valmis. Hän on poissa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan mielettömän koskettava runo

 

Käyttäjän kaikki runot