Nimetön

Runoilija RuusuineN

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus: kuin pieni takiainen, tarrautui se helmaani ja kulkeutui ovelleni asti
 

Hän sanoo:

"huolimaton tyttö

kun jokaista miestä
katseellaan voitelee,

huolimaton huora

kun voitelee niitä
pahaisia
kuin
saappaita
siannahkaisia"

"huolimaton huora
kun
karkkinsa
kassistaan
tipautti ja
paljain polvin
niitä
penkin alta
poimi"

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Räväkkää tekstiä.

 

Käyttäjän kaikki runot