Rakastunut

Runoilija RuusuineN

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus: kuin pieni takiainen, tarrautui se helmaani ja kulkeutui ovelleni asti
 

Kielen kärki hampaiden välissä

olen paisunut

kynnen kärkeä myöten.

Räjähdän.

Hopeiset tähdet hiuksillani,

minä räjähdän ilmaan

tuhannen hohtavaksi

onnen sirpaleeksi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot