Nimetön

Runoilija RuusuineN

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus: kuin pieni takiainen, tarrautui se helmaani ja kulkeutui ovelleni asti
 

erikoinen seikkailu

nuori ihana nainen herää alasti
morjens sinä herkku ystävä huokaa

kuuma talvi kuollut kaupunki
kuohu päällä

moi anteeksi kuka tyyppi te
hiljaisuus hiki tuoksuu
hauska kaveri anna viina kahvi ja puuro

nauru

idiootti

kyllä

kaunis syntymä

me

onni

Selite: 
Ystävän kädenjälki jääkaapin ovessa.
Kategoria: 
 

Kommentit

hymy

 

Käyttäjän kaikki runot