Nimetön

Runoilija RuusuineN

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus: kuin pieni takiainen, tarrautui se helmaani ja kulkeutui ovelleni asti
 

Kaikki oireet täsmäävät,

sanoi Tohtori korvaani
ja
totisena sormellaan

huurtunutta ikkunan
ruutua osoitti.

Siinä se nyt on,

huokasi Tohtori-Totinen
ja
napakasti pullottavaa
rintaani napautti.

Kilahdus

ja Tohtorin kuiskaus hienovarainen,

tämä on Teidän
diagnoosi lopullinen:

rakastunut,

rakastunut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiva nännin tärinä ja aiheesta;)!

hauska

tuollaiset diagnoosit lienee melkoisen miellyttäviä :)

 

Käyttäjän kaikki runot