Nimetön

Runoilija RuusuineN

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus: kuin pieni takiainen, tarrautui se helmaani ja kulkeutui ovelleni asti
 

Istu alas ja ota pala piirakkaa,
riisu khakin värinen takkisi
ja kuuntele nyt tarkasti:

Tuolini on luun kova,

seinät särkee silmiä ja taskussani on reikä.
Valun pitkin asvalttia
kuin hikikarpalo työmiehen kainalossa.
On pimeää. En näe mitään.

Hampaat kalisee.

Työnnän pääni ulos,
suljen silmäni - tänä yönä esitän nukkuvani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jännä.. Alku on ihan realistinen ja hauska, toinen osa hyvin abstrakti ja tuskainen. Pidin tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot