Nimetön

Runoilija RuusuineN

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus: kuin pieni takiainen, tarrautui se helmaani ja kulkeutui ovelleni asti
 

Ei toista
samankaltaista
kun
istun äärellä
ikkunan
katsellen taivasta,
on
viisi kerrosta
alempana
pudonneen
ikkunan sirpaleita.

Pilvet tummuvat pihojen yllä.

Olen tässä
vielä,

ikkunan pinnalla
heijastavalla.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot