Hyvästit

Runoilija RuusuineN

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus: kuin pieni takiainen, tarrautui se helmaani ja kulkeutui ovelleni asti
 

minua itkettää
kun katselen mustelmia käsissäsi

ja tuo ääni,

kuin vimmainen,
mielipuolinen puro

tuossa muovisessa pussissa
ahdistaa niin,

että tahdon kertoa Sinulle
uudestaan
ja
uudestaan,
että kaikki on hyvin

ja Sinä pitelet minua yhä kädestä
kun vilkutat minulle

sulkiessani oven
silmiesi edessä

tämän viimeisen,

kloriitilta tuoksuvan kerran

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot