Nimetön

Runoilija Routasielu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos haluat tietää mitä oikeasti ajattelen, olet oikeassa paikassa.
 

Huomenna on se päivä jota olen pitkään peläten odottanut.
Elämä muuttuu, taakka hartioilta keventyen.
Mietin, miten minä itse muutun?
Tulenko paremmaksi ihmiseksi vain olemalla pieni?
Arvostetaanko minua enemmän silloin,
kun en ole enää isokokoinen.
Tähän en vastausta vielä saa.
Kaikki aikanaan.

Selite: 
Päivän mietintöjä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämäntilanteet muuttuvat jatkuvasti. Ei aina elo helppoa ole.

 

Käyttäjän kaikki runot