Nimetön

Runoilija Routasielu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos haluat tietää mitä oikeasti ajattelen, olet oikeassa paikassa.
 

Voit rikkoa minut, ehjä en koskaan ollutkaan.
Voin repiä minut riekaleiksi, kanssasi olin kokonainen.
Voit haudata minut, sydämeni siellä on jo.
Voit tehdä mitä vain, sinunhan minä oon ainiaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus on raakaa. Puhutteleva runo.

 

Käyttäjän kaikki runot