Nimetön

Runoilija Routasielu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos haluat tietää mitä oikeasti ajattelen, olet oikeassa paikassa.
 

Valheita vailheiden perään.
Yhteinen elämä suunniteltu,
kivijalka jo muurattu.
Kaikki vedettynä viemäriin.
Uhrasit kaiken,
mikä on meille tärkeää.
Oliko se sen arvoista?
Kysymys, joka vaimenee tyhjään eteiseen.
Talon josta piti tulla meidän koti.
Turvapaikka pahalta maailmalta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot