Nimetön

Runoilija Routasielu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos haluat tietää mitä oikeasti ajattelen, olet oikeassa paikassa.
 

Lämpö liikkuu suonissani, kun ajattelen sinua.
Olet jotain mitä olen etsinyt,
silmissäni olet täydellinen.
Tunnen kuinka vedät minua puoleeni,
palat loksahtavat yhteen,
kun särkyneet löytävät toisensa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Voih... kuinka kaunis... :)

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot