Petturi

Runoilija Routasielu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos haluat tietää mitä oikeasti ajattelen, olet oikeassa paikassa.
 

Kuinka sinä julkesit, hyväksi käytit
imit mut kuiviin.
Kun oikeat kasvosi paljastuivat,
lähdit karkuun, kadoten.
Häpeätkö itseäsi, ajatteletko yhtään mitä olet tehnyt?
Vihaan sinua, ja kadun kaikkia niitä vuosia,
jotka hukkasin kanssasi.

Selite: 
Petturi löytää tekemisensä edestäpäin.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot