Muutoksia

Runoilija Routasielu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos haluat tietää mitä oikeasti ajattelen, olet oikeassa paikassa.
 

Paljon on vuodessa tapahtunut,
lumi tullut, lumi mennyt.
Puut ovat lehtipeitteen saanut,
nyt se jo pikkuhiljaa varisee.
Muistan sen päivän kun sinä lähdit, en jää sinua kaipaamaan.
Muistan sen päivän kun te tulitte, rakastan teitä ainiaan.

Tänään laitoin takkaan tulet ja huomasin,
voiko elämässä mikään olla paremmin.

Oma tupa, oma lupa.
Oma, onnellinen perhe.
Ainiaan.

Selite: 
Tammikuussa lähti elämästäni suuri kivi, pettäjä-nainen. En olisi vuosi sitten tähän aikaan uskonut, mitä elämä tuo tullessaan. Työpaikka on sen jälkeen vaihtunut, kuin myös elämäntavat. Vierellä hyvä nainen, johon joskus voin oppia luottamaan. Yläkerran on kaksi viipeltäjää vallannut, en valita. Ja talostakin on jo maksettu ainakin kaksi neliötä :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Ilman tuota loppukaneettia tästä ei ottaisi pirukaan selvää.

 

Käyttäjän kaikki runot