Olet rakas

Runoilija kuutamo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olit pieni, kun sinua halasin.
Pienestä lähtien sinua rakastin.
Eri polkuja kuljettiin,
sinua silti kaipasin niin.
Yhteen liitytään,
olen iloinen, että sinut jälleen nään.
Vastaan tulee kyltti viimeinen:
"Yleinen tie päättyy",
lähdet pois päätäni silittäen.
Tartut käteeni pieneen,
viet minut onneen ikuiseen.

Selite: 
pienen tauon jälkeen ajatukseni alkavat taas pulputa..:)
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo...
:) En olekkaan käynyut selvästi pitkään aikaan... :/
Mutta kirjoitteles tänne sitten taas joskus lisää...

 

Käyttäjän kaikki runot