Hetki

Runoilija kuutamo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen täällä, olen tuolla,
olen jossain aivan muualla.
Sinä siinä, minä tässä,
Olemme hetkessä.
Tunteet meillä, järki toisilla,
yhdessä selviämme voittajina.
Hymyä, naurua.Sitä kaikkea.
Tartu käteeni pieneen, muuten lennän pois.
Tuuli minut vie.

Selite: 
Taas tuli pitkästä aikaan jotain..pimeinä iltoina sitä pohtii kaikenlaista ja osaa pukea sen sanoiksi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot