Avautumista

Runoilija kuutamo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nostat ylös.
Näen sieltä kaiken kauniin.
Puut ja keltaiset kukkaset,
kuulen lintujen sävelet.

Avaat silmäni, kuulet hätähuutoni.
Vapaudun.
Unohdan kaiken muun, nyt voisin ostaa vaikka kuun.

Siellä istuisin, juustoa söisin.
kanssasi hetken jakaisin,
sydämen sinulle avaisin.
Sinne voit pujahtaa,
jos tahdot minut kokonaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo...
Mukavasti kirjoitettu..
Anteeksi, mutta repesin tossa juuston- syönti kohdasssa... :)

 

Käyttäjän kaikki runot