Epätoivo

Runoilija kuutamo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kosto.
Sitäkö se on.

Paha olo,
jolla tuhoaa toisen.
Kaiken.

Ei ymmärrä olemassa olevaa,
ei tilannetta,
jo murtaa kaiken hyvän.

Kaikkeen uskoo,
kaikkea toivoo.
Kaiken menetin,
vaikka ulos vain halusin.

Selite: 
Noh..hiljaista,,,
Kategoria: 
 

Kommentit

Taas hieno runonen!!!
En olekkaan pitkään aikaan päässy nettiin niin en oo huomannu tätä.... :S

 

Käyttäjän kaikki runot