Merkki

Runoilija kuutamo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näin merkin.
Ensimmäinen
katuvalo
on syttynyt
ikkunasta
näkyvään
maisemaan.
Syksy on tullut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tästä,
ytimekkään lyhyt,
mutta täynnä asiaa.
Hauska oivallus,
siitä viimestään huomaa syksyn olevan taas täällä.
Hyvä idea!

 

Käyttäjän kaikki runot