Luovutuksen katse

Runoilija Mentha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tears of the dragon, for you and for me.
 


Olen vierelläsi tänä kylmänä pakkaspäivänä
katselen lumisateen hiljaista laulua
ja elämän hiipumista ruumiistasi

Tunnen olevani voimaton lähelläsi
niin kaukainen ja vieras

Elän uudelleen niitä ikävän hetkiä
jotka omiin muistoihini ovat kirjattu

Seinien kylmyyden ja hiljaiset huokaukset
Ajan seisastumisen ja kielletyn odotuksen
Tulevan ikävän tuoksut ja surun huminat

Ehkä vaikeinta on kohdata kuolemaa silloin
kun omat muistot ovat vahvimpia, todellisia

Näen silmissäsi luovutuksen,
sen samaisen kuin niissä toisissa silloin
syyskuussa vuosia sitten

Todelliset ikävän viimeiset katseet

Selite: 
Saattohoitoa ja oman ukin ikävää ...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot