sanattomat lupaukset

Runoilija Mentha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tears of the dragon, for you and for me.
 


haluan elää kanssasi kuumat kesäpäivät
kanssasi kävellä pimeällä öisellä kesäniityllä
auringonlaskua katsella kultaisilla hiekkarannoilla
ja kulkea käsikkäin ihmisvilinässä auringon paahteessa
mutta etenkin nukahtaa käsivarsillesi uskoen tulevaan

tunnen että rakkautemme on syvempää kuin ennen
olemme jo antaneet toisillemme sanattomat lupaukset yhteisestä tulevaisuudesta, elämästä, perheestä

uskon siihen, että näet tulevat päivät vaikeiden läpi
niiden hankalien jolloin emme soita samaa sävelmää vaan soinnut ovat epävireisiä, omaa tilaa kaipaavia

välimatka, lyhytkin, näyttää sen ettemme osaa olla erossa toisistamme
kaukana toisistamme tunteeni sinuun vahvistuvat

kotiin on aina ihana tulla, luoksesi rakkaani

Selite: 
ontuu ehkä mut oon taas pakahtua rakkaudesta :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot