Menolippu tulevaan

Runoilija Mentha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tears of the dragon, for you and for me.
 


Tuntemattomaan hyppääminen
ja uuteen alkuun uskominen
sai hauraan ja väsyneen sieluni heräämään

Kylmän ja pimeän talven
ja nukkumattomien tuntien jälkeen
Tunnen sielunpaloa päästä toteuttamaan unelmaani,
pitkäaikaista tavoitettani, elämäni suuntaa

Siitä en ole varma onko tuleva aika minulle se oikea
mutta olen varma siitä, että lähtö sinne on ainakin

-Menolippu uuteen alkuun,
paluuta älkää minulle edes tarjotko

Selite: 
Sitä odottaen, päiviä laskien.. :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot