Ruskan värit palauttakaa

Runoilija Mentha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tears of the dragon, for you and for me.
 


Kun tuntuu että oma mieli on kiertynyt niin kiemuralle,
etten edes saksin sitä saa avattua

Miksi jokainen ihana asia kääntyy nyt väärin päin ja saa sanat maalattua mustaksi?

Mikä estää hymyä, iloa, mikä on tielläni
Olen onnellinenkin, mutta niin väsynyt
levoton ja apea, kyynelein päiväni täyttynyt

Mielipahaa molemmille aiheuttaen

Ota tämä pois minusta!

Keino ahdistuksen poistoon keksikää
ruskan värit palauttakaa syksyyn

Selite: 
tänään ahdistaa, eilen ahdisti, miksi ahdistaa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot