Huijasin kohtaloa kutsumalla sitä hetkeä ikuisuudeksi

Runoilija Sikiöasentoon

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen niin väsynyt tähän maailmaan tänään,
mutta ihan vain tottumuksesta vastustamaan
kuristan ympärilläni leijailevaa ikävää

Painoit sydämeeni polttokuvioita
tarinoista, joissa ei ollut muuta
kuin niihin kirjoittamani surullisuus
ja loppu ennen olematonta alkua

Olen kirjoittanut sinun jälkeesi
haaveiden katkerilla saarilla
tunteellisemmin kuin ikinä ennen

Haluaisin rakastaa niin kipeästi,
etten enää tuntisi mitään

vähiten sinua

sinua kohtaan.

Selite: 
"I always leave before it ends before it even begins. Still you're the only one I want one I desperately need"
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot