Olet pelkoni rakkautta kohtaan

Runoilija Sikiöasentoon

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hengitykseni huuruaa,
vaikka ulkona on kolmekymmentä lämmintä.
Minulla on edelleen kylmä,
vaikka minulla on sinut,
joka osaa tehdä minun olemattomuudestani vähemmän negatiivista.

Katselen, kun nukut ja hengität pelkoja tulevaisuudesta.
Jos jotakin osaan tehdä hyvin,
niin pelätä parasta, odottaa pahinta.

En osaa olla riittävästi,
riittämättömyyteni pelottaa sinua,
yrität suudella kyyneleitä iholtani
siinä kuitenkaan onnistumatta.

Selite: 
Pisin parisuhde menossa tällä hetkellä ikinä. Kohta vuosi takana yhteistä taivalta ja kai sitä välillä saa olla ällöromanttinenkin, ainakin siinä määrin kuin minä osaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikea ja koskettava on tämä runo. Upeaa tekstiä.

pidin paljon

Koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot