Minussa ei ole totuutta edes valheeksi asti

Runoilija Sikiöasentoon

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Annan sinun kietoa kätesi
ja luulla koskettavasi jotakin.

Kokemus ei opeta minua tarpeeksi.
En osaa sanoa olevani liian tyhjä,
että voisin sallia jonkun täyttää itseni.

Sinä tulkitset katsettani hyväksynnäksi,
vaikka minä en näe mitään.
Haluat tuntea huuleni kaulakuopassasi,
vaikka kerron sillä vain
huulieni olevan kielletyt,
koska tunnet jo nyt liikaa

minua kohtaan

minua et koskaan.

Selite: 
Nyt sitten kirjoitan kaiken itsestäni ulos. Nopeastinopeastinopeasti, en anna itseni pysähtyä ajattelemaan, mitä sanon.
Kategoria: 
 

Kommentit

Osaat kirjoittaa kokemuksella.

 

Käyttäjän kaikki runot