Rakkauden määritelmä, jota en osaa

Runoilija Sikiöasentoon

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluan pusertaa sydämesi kasaan ja
pitää siitä kiinni kuin ikuisuutta ei olisi.

Sanot rakastavasi minua.
Tiedätkö, minustakin tuntuu,
että vihdoinkin osaan tuntea muuta kuin
tuskaa?
Se on sinun ansiotasi, rakas.

Olen ehjempi kuin ikinä ennen ja
tiedän, että olet ainoa,
joka kannattelee minua tyhjyyden päällä.

Rakas, voisitko olla päästämättä irti minua?
Tunnen sinut,
sinua kohtaan
enemmän kuin luulin osaavani tuntea
tällä monta kertaa kokoon rikotulla sydämelläni.

Selite: 
Kirjoitin tämän suoraan tänne enkä ole kirjoittanut runoja yli puoleentoista vuoteen. Yrittäkää ymmärtää.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja upea runo. Todella hyvä,jonka lukemisesta nautin.

pidin paljon

kaunis ja liikuttava runo,
aidon tuntuinen.

 

Käyttäjän kaikki runot