Nimetön

Runoilija sirkuskatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tässä olen, lue minua
 

raivostuttaa kuvitella ystävyyttä
vaalia ja kunnioittaa takinkääntäjiä

onko otsaani leimattu etten ymmärrä puhetta tai ettei minulle kannata sanoa suoraan mitään
että nautin epätietoisuudesta ja ahdistuksesta jota lähes poikkeuksesta seuraa masennus

enkö ole ansainnut kuulla virheistäni päin näköä
ja mitä vittua nekin epämääräiset keski-ikäiset
lyttäsivät persoonani vuosia sitten kun olin liian nuori ymmärtämään
että joidenkin ylemmyydentuntoisten silmissä ujous ja sosiaalisten kohtaamisten pelko on narsismia

pettymyksessäni nielen kyyneleitä
käperryn

olen tehnyt itse valtavia virheitä
luottanut liikaa
ja luopunut itsevarmuudestani

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot