pulssi tuntuu taas

Runoilija sirkuskatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tässä olen, lue minua
 

Taidan olla niin rakastunut
etten osaa sitä selittää

en välitä vaihtaa maisemaa viikonlopuiksi
vaikka ennen se oli välttämättömyys

minusta tulee levollinen ja samalla niin kiihkeän jännittynyt

jaksan nauraa taas
ensimmäisen maailman yksinkertaisuuksille

ja aina kun nään sinut
sydämeni hymyilee

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämmöstä ihanaa

 

Käyttäjän kaikki runot