Nimetön

Runoilija sirkuskatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tässä olen, lue minua
 

mielessäni pyörii ajatus

"nyt on aika"

en ole kuluttanut aikaani kirjoittamalla
saati edes yrittänyt haistella ilmaa tai kulkea
tätä loputtoman tuttua kaupunkia pitkin maistaen jotain uutta

tässä ajassa toiset on menneet eteenpäin
muodostaneet kokonaisia lauseita
ja minä muokkaan powerpointissa samaa esitystä neljättä kertaa

oikeastaan huvittaa ymmärtää, minähän olen jo kypsä

tosiaankin nyt on aika taas kirjoittaa
omaa tarinaani
niiden loputtomien turhien koulutöiden sijaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot