21. oivallus

Runoilija sirkuskatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tässä olen, lue minua
 

vuosien sekoilujen jälkeen
kypsästi rakastunut
melkein jopa aikuinen nainen

toisen sielunpuolikkaan löytäneenä
josta en kuolemaksenikaan luovu

sillä meni niin kauan ymmärtää,
ettei todellinen rakkaus kahlitse mihinkään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot